Основна дейност

3С СОТ ЕсОЕс ЕООД е самостоятелно дружество, притежаващо национален лиценз за охранителна дейност. Фирмата работи приоритетно на територията на Община Самоков и к.к. Боровец, София – регион, Северно и Южно Черноморие. В резултат от активната търговска политика и партниране с национални корпоративни вериги в охранителния бранш, 3С СОТ ЕсОЕс ЕООД охранява обекти почти във всички административни области на Република България.

Основни направления в дейността са:  охрана на юридически и физически лица и тяхното имущество, охрана на масови мероприятия, охрана със СОТ и спешно реагиране с автопатрулни  сили, специализирани технически операции и охранителни обследвания, проучвания и анализи, видеонаблюдение и мониторинг в реално време, контрол на достъпа, изграждане на конфигурации на охранителни системи със последно поколение СОТ и видеотехника, както и на пожароизвестителни системи и тяхното гаранционно и сервизно поддържане.

История

Дружеството има повече от десетгодишен опит в охраната на хотели и инфраструктура в планинския и морския туризъм. По значими обекти охранявани от нас са: хотел Рила, Семирамида Гардън и Еуфория Клуб – к.к.Боровец; Гранд Хотел-Варна – к.к. Дружба, Интернационал-хотел и казино – к.к. Златни пясъци, хотел Парадайз Бийч и хотел Перла, с концесионни плажни зони, съответно в к.к. Свети Влас и Приморско. Също така и концесионни ски писти, съоръжения за зимен спорт и инфраструктура на „Бороспорт” АД и „Пампорово”АД.

3С СОТ ЕсОЕс ЕООД, посредством мониторинг, реакция с автопатрулни сили и видеонаблюдение в реално време охранява голям брой бензиностанции на Петрол АД, пътна, комуникационна и енергийна инфраструктура и всички нейни компоненти като трафопостове, кабелни трасета, електросилови възли и логистични бази. Значителен охранителен опит имаме по линия на фотоволтаични и ветропаркове, хидроенергийни централи и тяхното оборудване. През последните години, по линия на направления Физическа охрана, Видеомониторинг и СОД дружеството ни охранява множество обекти в гр.София като Комплекс Бистрица, Гранд хотел България, Селена Холдинг, Хусгварна, Дарко, БТП, Бизнес Център, ЧЕЗ Електро България – Цариградско шосе, Хотел Маринела гр.София, Лукойл България и др.

Допълнително

3С СОТ ЕсОЕс ЕООД, посредством  свързаното с него Боровец 3С СОТ ООД е било и изпълнител по осъществяване на физическа и техническа охрана на хотели от консорциума Феста от етапа на изграждането им, както и на инфраструктура от проекта Супер Боровец. Реализирало е тези услуги на различни етапи в множество промишлени, битови и офис-сгради, в гр.София, Самоков и София-регион.

Дружеството стои стабилно и активно в охранителния бранш и пазар и е асоцииран член на НАФТСО. В цялостната си дейност се ръководим от принципите за върховенство на интересите на клиентите и лоялност към тях във всяко отношение, безпристрастност и професионализъм, отговорност и надеждност, стриктно спазване на нормативната уредба в бранша и договорните задължения и ангажименти.

Свързани с нас лица по партньорски програми и съвместна дейност и регистрация са: 3С СОТ АД, ВИП Секюрити ЕООД, СОТ 161 АД, БОДУ-СОТ, АЛФА СОТ АД, G4S множество корпоративни структури за сигурност и охрана.

Какво казват нашите клиенти